samedi 7 avril 2007

Le vert salon


Il y a quelques mois nous avions découvert ce restaurant pavillais presque par hasard.
Depuis, nous nous sommes vus en refuser l'accès une fois.
Non, ce n'est pas parce que nous étions plus mal habillés que d'habitude, ou parce que nous avions un verre dans le nez, mais tout simplement parce qu'il était déjà plein.
Samedi dernier, fidèles à notre habitude de ne rien prévoir à l'avance - ce qui nous joue parfois des tours et nous laisse forcément sur notre faim - nous avons eu la chance qu'il y reste encore une table libre.
Discutant avec la patronne, DD a appris que presque toutes les tables étaient déjà reservées tous les week-ends jusqu'à courant mai.
Il a donc fait une dérogation à nos habitudes et reservé une table pour six, sans savoir qui il allait inviter. On verra bien.

13 commentaires:

hpy a dit…

Vihrea salonki - ravintolakuva. Kannattaa varata poyta viikkoja etukateen jos sattuisi tulemaan nalka.

Den grona salongen, fran en restaurang i Pavilly, nara Rouen. Det ar bast att bestalla bord i god tid.

kootee a dit…

Luulin, että teillä on pääsiäisvieraita tulossa?

hpy a dit…

Ei meilla ole noin hienoa, Kootee.

Isopeikko a dit…

Ruokakin taitaa olla erisherkullista. Luulen että istuit siellä pöydässä, joko varaamassa pöytää tai aterioimassa.

Olisi mukava kuulla millaista ruokaa tarjosivat tai tarjoavat. Ruokako se ne pöydät houkuttelee täyteen vai interiööri.

Tuosta kuvasta näkyy ravintolasalin ikkunan läpi vastapäinen seinä. Se on hieman rapistunut, näyttää siltä että se on palokujan toisella puolella ja että se on jokin varasto. Tämä lie osa interiööriä. Tosin jos salissa istuu illalla ja ulkona on pimeä, ei kukaan kiinnitä mitään huomiota vastapäiseen seinään. Ehkä minunkaan ei olisi pitänyt.

hpy a dit…

Hyvaa ruokaa siella on. Viimeksi soin alkuruokana millefeuille aux asperges vertes et sauce aux crabes,(parsakotkotus) ja paaruokana kalaa ja vihanneksia. Juustoa, ja jalkiruokana kevyt omenaleivonnainen kotitekoisine jaateloineen. + kahvia. Ei konjakkia mutta viinia. Taisimme juoda Sancerre-roséeta.
Tarjolla ei ole aina samaa ruokaa, se vaihtelee sen mukaan mita juuri silloin on saatavissa. Tuoreita raaka-aineita.
Valinnan varaa on. DD soi ankkaa ja muutenkin ihan muuta kuin mina. Ei kuitenkaan juonut konjakkia, hankaan.

SusuPetal a dit…

Nälkä...onneksi kotona saa pöydän heti:))

hpy a dit…

Poydan saa heti, mutta mita teet kun jaakaappi on tyhja?

Hogrelius a dit…

Ser flott ut och jag undrar vad deras specialite kan vara för något.Senast jag var i den staden så blev jag tyvärr matförgiftad och kollosalt sjuk.Sånt kan hända även på det bästa stället.
Idag har jag varit u5te i skogen o tittat på alla blåsippor som blommar.Fantastiskt vackert att se men jag glömde kameran hemma.Klantigt av mig.Glad Påsk!

~He-lu-na~ a dit…

Hei. Eksyin käymään sivuillasi blogilistan kautta ja ajattelin jättää kommentin. Mielenkiintoiset sivut, vaikka minulla onkin huono tuo kielipää.
Ihania kissoja=).

kootee a dit…

Herkulliselta kuulosti, varsinkin tuo ranskan kielinen josta en ymmärtänyt pätkääkään. Onneksi suomensit=)

Hiukan erillainen kuin Hotasen ruokalista, mutta herkullisia kumpikin.

Rita a dit…

Saiko vapaasti valokuvata vai pyysitkö luvan? Otin kerran pahaa aavistamatta kuvan ruokakaupassamme ja johan tuli henkilökunta tiukkaamaan onko minulla lupa.

hpy a dit…

Kysyn yleensa lupaa, mutta tama oli poikkeus. Nostin kameran taskusta poydalle ja nappasin salamatta mutten salaamatta. Tuskinpa he olisivat siita vihoissaan, ilmaista pee arraa heille vaan.

kootee a dit…

Tuo on tosi, suomalaisissa kaupoissa on melkein kaikissa kuvaaminen kielletty. En ymmärrä miksi? Jos pelkäävät vakoilua niin kyllä niitä kuvia saa otettua salaakin, jos halua on.
Jo, varmaan 15 vuotta sitten, meinasi tulla kauppias silmille jopa Hakaniemen hallissa, kun otin kuvia. Tekeydyin vain turistiksi ja levittelin käsiäni ja jatkoin kuvaamista toiseen suuntaan =)