jeudi 5 avril 2007

KirsikkapuuKootee kysyi minulta eilen, vai olisikohan ollut jo toissa paivana, aika menee niin nopeasti etten aina tieda missa olen milloin, joko kirsikkapuut kukkivat.

Olin juuri napannut pari kuvaa pienen kirsikkapuun kukasta mennessani postilaatikolle hakemaan paivan laskuja.

Valitsin paivan kuvaksi sellaisen jossa on kaikille itikoiden ihastelijojille - ajattelen mm Saturationia - myos jonkinlainen karpasen poikanen.

Talvi on ohi, luonto heraa ja valo on ottamassa voiton. Toistaiseksi, silla aika rientaa, ja kohta on taas talvi. Niin on ainakin ennen kaynyt.

12 commentaires:

hpy a dit…

Le merisier est en fleurs et les mouches sortent de leurs cachettes.

Det vilda korsbartstradet star i blom. Ett vackert virke, som drar lite at det roda. Vi har en vagg i korsbarstra som varmer upp ett annars ganska dystert rum.

Spring, sprang, sprung.

kootee a dit…

Kerkisit valokuvatorstai sivulle ennen minua! Mielestäni aihe oli vaikea, mutta kuvia katsellessani ajattelin, että eip se nyt niin hankala ole, kun laittaa siien sopivan tekstin. Laitoin itse vanhan kuban, mutta nyt rajaamatta.

Niinpä näkyy kirsikkapuut kukkivan, kukkisipa täälläkin, mutta ei vielä.
Kylmää on ollut nyt pari-kolme viime päivää. No, eiköhän se päivä paista risukassankin.

Kirsi a dit…

Olet kevään airut, Hpy :)

SusuPetal a dit…

Täällä ollaan vasta hiirenkorvilla.

Kirsikankukat
tuovat luokseni
muiston keväästä.

Kutuharju a dit…

Melkein jo kaipaa itikoita (nooo... ei nyt sentään) tämän koleuden keskellä. Kiitos kun toit aavistuksen keväästä koleaan Pohjolaan :)

helanes a dit…

Aika on myös armoton, sanotaan. Mutta ei sellaisia puheita näin kevään korvalla.

Rita a dit…

Olipa ihana yllätys nähdä kirsikankukkia. Olen niistä kertakaikkisen viehättynyt. Naapuritontilla on isohko puu mutta joudumme kukintaa vielä odottamaan. Otan kuvan sitten kun tulee ajankohtaiseksi :)

Hansu a dit…

Armoa ainakin niitä itikoita ajatellen!

Delphinium a dit…

Très belles petites fleurs. Concernant votre précédent poste, oui vous avez répondu à la question. Je vous souhaite une très bonne fin de semaine dans ces senteurs de printemps. Quant à moi, je vais m'éloigner un temps des blogs. A bientôt et merci pour votre joie de vivre transmise à travers la toile.

Maxime a dit…

Joyeux printemps, HPY.
Chez nous, nous n'avons encore que des boutons. Une bonne semaine de retard. C'est pourtant plus au sud... l'altitude, j'imagine.
Gare aux gelées !

lyliane a dit…

J'ai 2 merisiers sauvages dans le fond du jardin, ils commencent un peu à s'ouvrir, mais j'ai déjà toutes les abeilles de mon voisin d'en face qui se régalent de toutes mes autres fleurs de printemps et s'agglutinent pour boire au bord de ma mare(et oui ça boit bien une abeille, mais pas de champagne, comme Peter, quoique???.

Marguerite a dit…

J'aime beaucoup cette photo
Pour la photo, ces fleurs si nettes sur fond flouté
Et aussi parcequ'elle me rappelle les cerisiers que mon père avait dans son jardin
il ne réussisssait pas à greffer les jeunes pieds
Sauf une fois, la greffe a prise, mais elle a été mangée par un merle !

Je n'aime les cerises que sur l'arbre. On a coupé le notre car... les merles mangeaient les fleurs et on n'avait pas de cerises !