vendredi 15 octobre 2010

Karuselli tai ikiliikkuja

Mitä yhteistä on tällä tusinalla kuvalla?

Kaikki (?) sai alkunsa ykköskuvasta ja päättyi toistaiseksi siihen jossa on numero 12. Ensimmäisesta kakkonen otti poron ja laittoi sen omaansa. Kolmannes otti kakkosesta punaisen värin jne. Tällä tavalla sarja pääsi toistaiseksi porosta tuoliin. Istuukohan se poro mukavasti?

Nyt minun pitäisi ottaa 12° kuvasta jotakin ja tehdä oma kuvani. Se kolmastoista joka tuottaa joko onnea tai epäonnea. (Ranskassa monet sanovat sen tuottavan onnea. Kun kolmastoista sattuu olemaan perjantai, ranskalaiset harrastavat tavallista enemmän erilaisia arpapelejä ja valtio voittaa siinä myös tavallista enemmän.)

Jotta karuselli jatkaisi pyörimistään, ja koska olen viimeinen osallistuja, päätin ottaa sekä edellisestä (siis tuoli- ja verhokuvasta) että ensimmäisestä (porokuvasta) jotakin mukaan. Tällä tavalla saamme ikiliikkujan joka pyörii itsekseen. Kenenkään ei tarvitse enää tehdä mitään ja blogimaailmakin voi pysähtyä sitä ihailemaan.

Porokuvasta otan maantien, ja verhosta poimin lehden. Maahan pudonnut lehti on oma panokseni. Se tosin oli vaikea löytää sillä puut ovat vielä varsin vihreät täälläpäin.

***

Voici ma réponse au jeu du manège qui tourne, qui tourne, qui tourne en rond. Les joueurs annoncés avant le départ du jeu, devaient partir d'une première photo, en en prenant un détail pour le mettre dans la sienne, et ainsi de suite. J'ai voulu compléter le jeu en prenant en plus de la feuille de la photo précédente (n° 12) aussi le macadam de la première pour que le manège soit complet et devienne un mouvement perpétuel qui tournera, tournera, tournera sur lui-même sans l'intervention de quiconque. Le blogosphère pourra s'arrêter, notre manège tournera toujours.

16 commentaires:

Olivier a dit…

c'est le calendrier de l'avent en avance ;))

delphinium a dit…

alors moi j'ai rien compris mais certainement parce que je n'ai pas tout vu sur la blogosphère étant donné que j'y vais moins qu'auparavant. Mais à force de tourner dans le manège, ce que je sais, c'est que j'ai envie de vomir....
BURPPPPPP
ohhhhhhhh mince pardon
je viens de vomir sur vos escarpins.

✿France✿ a dit…

Que le manége tourne encore
et encore
J'aime beaucoup ta photo

Chez Madeleine a dit…

Je ne suis pas sur d'avoir tout compris, peut importe je le laisse aux érudits...
Bon weekend A +

✿France✿ a dit…

Hpy oui tu as raison. une journée au boulot et ensuite au dodo
Et tu ne vas pas sortir et partir faire ta guerre
enfin que te dire encore!
Passe une belle journée si tu es au calme

Mick a dit…

I'm looking and looking and looking ... for DD's wheelbarrow! :)

Pernelle a dit…

Finnois ? Suédois ?

hpy a dit…

Pernelle, du finnois!

isopeikko a dit…

Ihan selvästi kääntämätön lehti :)

Krisu a dit…

Vaikeuskerroin lisääntyi sinulla lehden myötä. Kiva vastaus. Olemme Marin kanssa ajatelleet jatkaa hetken kuluttua, pyöräytetään karuselli mahdollisilla uusilla jäsenillä käyntiin, mutta jatkamme sinun kuvastasi. Sivuunkin saa toki loikata, jos haluaa. Pidetään pieni tauko, Marikin viettää syyslomaa jossain. Teen postauksen asiasta tänä viikonloppuna.

hpy a dit…

Isopeikko, tuo on peikkomainen oivallus.

irma a dit…

Ajankohtainen kuva. Kohta ovat maassa täälläkin lehdet.

Famu falsetissa a dit…

Hieno jatko edellisiin. Siinä on sekä karusellin alku että loppu. Hauskan kollaasin olet keksinyt tehdä. Saapa nähdä mitä Krisu ja Mari jatkossa meille järjestävät.

KooTee a dit…

Odotellaan jatkoa ja Maria kotiin.

Miss_Yves a dit…

Un joli résultat, très varié!
Le renne qui traverse la route me fait penser aux romans de Paasilina!

Mari a dit…

Täällä olen :-D Tuosta sitten pääsen jatkamaan... Vähiin menee ennen kuin loppuu, tulee mieleeni ensin, antaa nyt haudutella hetken, onneksi Krisu antoi mietintäaikaa tämän viikon.