dimanche 15 octobre 2006

Krapula



Aluksi sanottakoon, minulla ei ole krapula. En juonut tarpeeksi.

Mutta, jos olisi, paata sarkisi, vatsaa vapisuttaisi ja kaiken lisaksi janottaisi niin helvetillisesti ettei mikaan vesikraana voisi janoa sammuttaa.

Jos krapulan lisaksi viela iskisi moraalinen sellainen, ajatukset kaikesta pahasta mita teimme ja sanoimme vaivaisivat suunnattomasti jo kipeata paata.

Parempi silloin on olla ajattelematta, mehan pidimme hauskaa niin kauan kun sita kesti. Tehty on tehty, laulettu on laulettu. Ja paansarky menee kylla ohi.

5 commentaires:

Anonyme a dit…

Takavuosina krapulan sanottiin olevan köyhien tauti,kun dagen efter tunnelmissa ei ollut enää rahaa ostaa "lääkettä" ko. tautiin.

Anonyme a dit…

En tiedä, voiko krapulan paranemista mitenkään nopeuttaa, mutta outoja tapoja joillakin on. Eräs tuttuni aloittaa krapula-aamun aina raa'an kananmunan nauttimisella. :)

Hyvä siis kaiken kaikkeaan, ettei ole krapulaa.

hpy a dit…

Parempi tosiaan kun ei ole krapulaa. Parasta jos saisi nukkua tarpeeksi.

Anonyme a dit…

Sitter o lyssnar på Fransk radio sedan en timme tillbaka.Nu kör en ungdomsgrupp som heter Mini Star och de sjunger något som heter:Arrete!
Rätt så kul och ta in radio från andra länder på sin dator.
Radio Bodink heter stationen.
Pipou sjunger nu Le Plafon.....fattar inte ett dyft!!!!! Ha de fint resten av veckan och nu får du se mitt hus på min senaste blog.Varsegod!!

Ash a dit…

nice burst of red...