jeudi 2 novembre 2006

Viitta vaille valmis



Tomaateista saa nopeasti valmistettua maukkaan kastikkeen.

Ne leikataan vaan palasiksi ja kuumennetaan oliivioljyssa valkosipulin kanssa. Liika neste keitetaan pois.

Kuorimalla tomaatit, kastikkeesta tule viela parempi.

Vahan suolaa ja pippuria sekaan. Timjamiakin voi suositella. Talla kertaa laitoin kokeilumielessa mukaan tillin viela vihreita siemenia juuri ennen tarjoilua.

Sokeriakin voi lisata, muttei liikaa. Tarkoituksena on silloin tuoda esille tomaattien kesainen maku.

12 commentaires:

Anonyme a dit…

Hyvältä näyttää, Hpy.

Anonyme a dit…

Nam. Meillä syödään paljon tomaattikastikkeita, hyvää on :)

Anonyme a dit…

Valmista siis syötäväksi...nälkä tulee ja jos vielä pääsisi valmiiseen pöytään, kuten omassa postaukessani....valmista suoraan suoneen.

Anonyme a dit…

Makuasia,mutta viittä vaille valmis näkyy olevan.

Anonyme a dit…

Nytpä tulikin nälkä... lounasaika!

Anonyme a dit…

Istället för att sitta och titta på maten så går jag ut i köket och lagar till något att äta.God måltid önskar jag dig också!

Anonyme a dit…

Ohlala... und tralalaa

Délicieux. J'en suis sure.

Anonyme a dit…

yummy ... nice reds ... looks very spicy ... i love spicy food.

Anonyme a dit…

Ei paha...

Reflex a dit…

Là, j'ai compris que c'est de la tomate :D

Anonyme a dit…

Mums. Sugen.

Anonyme a dit…

Aasi pitää kastikkeista. Aasista ne ovat hyviä. Aasin mielestä kuvassa oleva kastike näyttää oikein herkulliselta.