vendredi 22 septembre 2006

Kasvissyoja


Jotkut kasvissyojat eivat hyvaksy muiden lihansyontia.

Ihminen oli kuitenkin metsastaja ennen kun ryhtyi maanviljelijaksi avustusten houkuttelemana.

Hampaamme ovat kaikkiruokaisen, eika meilla ole nelja mahalaukkua niin kuin lehmalla.

Kasvissyoja voi saada hullun lehman taudin syodessaan lihaa.

Mutta kaikkiruokaisena soisin kernaasti kasvissyojan uuniperunoiden kera. Ja joisin lasillisen hyvaa viinia, tai miksei kaksikin.

16 commentaires:

Rolka a dit…

Il ne serait pas trop mal s'il s'était coiffé ce matin ! Pour la corne de travers, il n'y peut rien, ce pôvre veau, le taureau avait dû arroser sa naissance avnt l'heure !

Rolka a dit…

Vous avez un nouveau compteur de visiteurs...Il a l'air sympa et j'aimerais bien me l'installer aussi. Je ne sais pas comment, c'est compliqué pour moi. Je l'ai téléchargé, mais pour moi, c'est du chinois. On parle de fichier que je ne connais, ni d'Adam ni d'Eve !

Anonyme a dit…

Kas vain, joku muukin on härkä ja lohikäärme ja 102 vuotta.

Anonyme a dit…

Maistuis varmaan minullekin.
Kun Suomessa lehmä teurastetaan,siitä tuleekin härkä.Ravintolat tarjoavat listoillaan häränlihaa,mutta suurimmaksi osaksi se on sitä kuollutta lehmää/nautaa.No,viiden tähden hotelliravintoloista saa kyllä aitoa härän lihaa.
Eikös tuolla kuvan kasvissyöjällä ole kuin yksi korvakoru?

hpy a dit…

Tuo lehma ei ole lehma vaan miespuolinen sellainen. Se on sita paitsi tarkoitettu lihaksi ja teurastettateen (mikali muistan oikein) taman vuoden lopulla.
Korvakorusta puheen ollen, en katsellut kovin tarkkaan montako piercingia silla oli, mutta saattaa olla ettei se ole kovin trendikas. Asuuhan se Ranskan maaseudulla...

hpy a dit…

Tarkistin toisesta kuvasta. Korvassa on kylla kaksi korua. On siis muodissa mukana.

Ash a dit…

Moooo! Nice one...

Anonyme a dit…

Like ash said,nice one,but only one earring.

Ok,hyvä sitten,että on toisessakin korvassa hely.Ennenvanhaan,jos miehellä oli vain yksi korvarengas,en muista enää,kummassa korvassa sen piti olla,niin se oli merkki siitä,että piti mieluummin miehistä. :)
Älä hermostu,koitan taas olla sekaantumatta näihin kommentteihin.Och samma på svenska.

hpy a dit…

Minulla ei ole korvarengasta kummassakaan korvassa. Mita se tarkoittaa?
(Lisaa kommentteja vaan, sekaviakin niin kuin kirjoitukseni.)
Minka aiheisen kuvan haluat(te) huomiseksi?

Anonyme a dit…

Du orkar inte stiga upp så tidigt,men soluppgånfoton i Fecamp skulle vara fint att se.

hpy a dit…

Det hander mig nog ganska ofta att stiga opp fore solen men det kan inte bli soluppgangsfoton over havet - det ar pa fel sida. Aurinko laskee lanteen, sjong Viktor Klimenko (om jag minns ratt) for manga hundra ar sedan, och det stammer fortfarande. Och havet ar tva kilometer vasterut fran mitt vastligaste fonster.

Anonyme a dit…

Se on tietysti ihan jokaisen oma asia, mitä suuhunsa haluaa laittaa, mutta kyllä ihminen on tosiaankin fysiologisesti sekaravinnon käyttäjä, eli samaa sarjaa karhun ja variksen kanssa. Haluaako sonnin sisäfilettä sitten verisenä vai ylikypsänä, onkin jo makuasia. Kokeneemmat väittävät, että raa'an lihan syönti auttaisi mieskuntoon. :)

Anonyme a dit…

Inte behöver foton vara över havet,solen stiger ju upp från öst,blanda inte Viktors bitar hit,han sjunger om väst,där solen går ner.Ja,om du är inne,när solen stiger upp,då är det svårt att fotografera soluppgång.Du måste öppna dörren och gå ut,så enkelt. Du,tar det lungt bara,det blir säkert bra.
Trevligt veckoslut !

Anonyme a dit…

this is one ugly cow

Intern a dit…

amazing shot.

Anonyme a dit…

one can tell the cow is on steroids ..